BRANDBLUSSERS MET RIJKSKEURMERK, VAN DEGELIJKE KWALITEIT VOOR AANBIEDING PRIJZEN

ONDERHOUD BRANDBLUSSER COMPUTERRUIMTE


Onderhoud brandblusser computerruimte? De eisen voor het onderhouden van brandblussers in computerruimten is geregeld in NEN2559 waarbij het onderhoud aan deze brandblussers uitgevoerd dient te worden door een gediplomeerde medewerker van een deskundig onderhoudsbedrijf. Als uitgangspunt voor het onderhoud aan brandblussers in computerruimten wordt net als bij andere brandblussers de op de draagbare brandblusser vermelde brandblusser productiedatum. Op basis van deze productiedatum kan onze blusmiddelen onderhoudsmonteur bepalen welk type onderhoud brandblussers in de centrale computerruimte dienen te krijgen. Brandblusser computerruimte keuren, hervullen of vervangen? Per IDeal nieuwe brandblusser computerruimte kopen. 


Prijs onderhoud koolzuurgasblussers? Prijzen voor onderhouden koolzuurgas, schuim en poeder brandblussers zijn net als bij het keuren van brandhaspels altijd inclusief keuringssticker, verzegeling en stickersset. Koolzuurgasblusser onderhoud offerte met prijsopgave ontvangen? Neem gerust contact op.


ONDERHOUDS BRANDBLUSSER COMPUTERRUIMTE

BRANDBLUSSER COMPUTERRUIMTE | PERIODIEK ONDERHOUD:

NEN2559 schrijft voor dat er minstens 1x per twee jaar onderhoud aan Co2 brandblussers moet geschieden. Dit periodiek verplicht uit te voeren onderhoud aan dient om brandblussers veilig en gebruiksklaar te houden. Bij periodiek blusser onderhoud wordt het brutogewicht van computerruimte brandblussers gewogen. De weegcontrole is vooral bedoeld om te checken of er in de loop der tijd geen blusstof uit de brandblusser is weggelekt. Periodiek onderhoud aan computerruimte brandblussers geeft u de zekerheid dat de brandblussers aan de inhoud marges voldoen. Bij brand weet u zeker dat de brandblussers in de computerruimte operationeel inzetbaar zijn. Onderstaand hebben wij voor u de onderhoud cycli betreffende computerruimte brandblussers toegevoegd. 


BRANDBLUSSER COMPUTERRUIMTE | REVISEREN - HERVULLEN:

Brandblusser computerruimte in 10e jaar reviseren en hervullen. Bij reviseren brandblussers computerruimte ondergaan deze een uitgebreide inwendige inspectie en worden cilinders op druk getest. Wanneer de cilinder na testen is goedgekeurd wordt een inslagnummer op de brandblusser ingeslagen. Naast deze handelingen wordt in het 10e jaar ook het gewone periodieke onderhoud uitgevoerd. Direct na het groot onderhoud wordt de ronde sticker gereviseerd op de brandblusser geplakt. Reviseren en hervullen computerruimte brandblussers is kostbaar en duurder dan nieuwe brandblussers kopen.  


BRANDBLUSSER COMPUTERRUIMTE | VERVANGEN:

Brandblusser computerruimte moeten volgens NEN2559 in het 20e jaar vervangen voor nieuwe blusser. Dit is een brandpreventieve maatregel die genomen is omdat de kwaliteit van 20 jaar in het veld aanwezig zijnde brandblussers niet meer als voldoende wordt geacht. Dit geldt voor alle soorten brandblussers.